HOOGMADE
Boskade 4

Asking price
€ 400.000,- k.k.

Description

Als makelaar komen wij soms op plekjes waarvan we niet wisten dat ze er nog waren. De locatie van de woning aan de Boskade is er daar zeker één van! Los van de charme die de woning uitstraalt is er ook uitzicht op groen en water.

In de loop der tijd zijn er verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het vernieuwen van het dak en goten, het plaatsen van kunststof kozijnen met dubbelglas, dakkapellen, deels vernieuwen van de elektrische installatie en meer. Er zijn nog wel een aantal zaken die gedaan moeten worden, waaronder het realiseren van een badkamer op de eerste verdieping. De aansluitingen liggen in ieder geval klaar! De makelaar vertelt je/ jullie hier graag meer over tijdens een bezichtiging.

De woning is gelegen aan de Boskade te Hoogmade en maakt deel uit van een twee-onder-een-kap woning, met een fijn dorpscentrum, winkels en gezellige restaurants op korte afstand. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer en de rijksweg A4. Vanaf de Zuidzijdervaart waaraan de Boskade is gelegen kun je richting Wijde Aa, Braassemermeer of richting Vennemeer en Kagerplassen met een ligplaats voor deur.

Laat je verrassen en maak snel een afspraak!

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin de entree van de woning, hal, vernieuwde meterkast (3 fase aanvoer) en toiletruimte met hangend closet en fonteintje. De woonkamer is geheel voorzien van vloerverwarming en heeft een speelse indeling door de aanwezige verhoging. Er is voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte. Ook is de woonkamer heerlijk licht door de aanwezige ramen. Onder de verhoging is er nog een kelder, ideaal voor het opbergen van spullen of provisie. Aan de achterzijde van de woning de keuken. De keuken heeft een rechte opstelling waardoor er ook nog voldoende ruimte is voor een eettafel. Achter de keuken is er nog een handige bijkeuken met toegang tot de achtertuin en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier de huidige badkamer.

Eerste verdieping:
Middels de open trap op de begane grond kom je aan op de eerste verdieping. In de huidige indeling is de eerste verdieping gesplitst in twee ruimtes. Met enige aanpassing zijn hier een badkamer en twee slaapkamers te realiseren.

Tuin:
Door de ligging heeft de woning een voor- zij- en achtertuin. In de achtertuin staan ook nog twee bijgebouwen, namelijk een schuur en een garage. De achtertuin heeft nog wat liefde nodig maar wij zijn ervan overtuigd dat hier iets heel moois van te maken is.

Overige bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte wonen: 91,9 m2
– Overige inpandige ruimte: 10,6 m2
– Externe bergruimte: 57,9 m2
– Inhoud: 407,6 m2
– Perceel: 354 m2
– Bouwjaar: 1910
– Energielabel E (definitief)
– Glasvezelaansluiting (afgekocht)
– Parkeerplaats op eigen terrein
– Nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht

Features

Address Details

Street name
Boskade
House number
4
Zipcode
2355 CC
City
HOOGMADE

Transfer of ownership

Asking price
€ 400.000,- k.k.
Asking price per m²
€ 4.396
Sale status
Under offer
Listed since
5 weeks
Acceptance
in consulation

Construction

Kind of house
House
Year of construction
1910

Surface areas and volume

Living area
91 m²
Plot size
354 m²
Volume in cubic meters
408 m³

Layout

Number of bedrooms
2 bedrooms
Number of rooms
3 rooms
Number of bathrooms
1 bathroom
Number of stories
4 stories

Energy

Label
E
Label end date
02-09-2031
Insulation
roof, double glass
Boiler type
Remeha Avanta
Boiler year
2014
Boiler property
Owned

Exterior space

Location
calm road, in residential area, by waterway
Garden
backyard, front yard, side yard
Area
224 m²

Garage

Capacity
1
Area
35

Interested or any questions?

×