ONS TEAM

Rick Rijnbeek

NVM-makelaar, Taxateur en Eigenaar

Inmiddels heb ik ruim 14 jaar ervaring in de makelaardij in regio Leiden, Alphen aan den Rijn en gemeente Rijnwoude. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik met veel plezier in Leiderdorp.

Robert Urlus

K-RMT

Na ruim 12 jaar in o.a. Oegstgeest te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar Leiden. Met veel energie focus ik mij op de aankoop van woningen voor de klanten van ons kantoor. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik in het mooie Noordwijk dichtbij zee en strand.

Martijn den Elsen

K-RMT

Martijn is geen onbekende in de Leidse makelaardij. Met ruim 7 jaar ervaring, veel bouwkundige kennis (zijn vader is aannemer) en een groot netwerk in de stad, is hij sinds de zomer van 2020 een waardevolle toevoeging aan ons team. Martijn woont met zijn vriendin in Leiden.

Bianca Klootwijk

Office Manager

Na 15 jaar bedrijfsleider te zijn geweest binnen "ons" familiebedrijf, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar Rick. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben. Ik heb 's avonds altijd veel enthousiaste verhalen aan de eettafel, die ik deel met mijn vriend, twee dochters en twee harige kattenknuffels.

Madelon Werkhoven

Medewerker Binnendienst

Sinds 1989 ben ik werkzaam binnen de makelaardij. Ik geniet ervan om mensen zo goed mogelijk te begeleiden bij en te informeren over alles wat te maken heeft met verkoop- en/of aankoop van een woning.

Kevin van Rooijen

Medewerker Binnendienst

Sinds de zomer van 2020 heeft Kevin ons team versterkt als medewerker binnendienst. Hij is een graag gehoord aanspreekpunt van ons team. Als voormalig competitie bowler, weet hij als geen ander hoe hij moet samenwerken in een team. Hij woont in Voorschoten.

Eloisa van Breukelen

Medewerker Binnendienst

Na ruim 5 jaar als project manager bij een modellenbureau in Amsterdam te hebben gewerkt, heeft Eloisa begin 2021 deze carrièreswitch gemaakt. Als geboren en getogen Leidse is ze heel blij om weer in haar ‘eigen stadje’ te werken. Ze woont in de Lage Mors met haar lieve hond Sjef.

home
100+
Verkocht
Asset 1
30+
Aangekocht
comment
130+
Reviews
eye
22
Actueel aanbod