ONS TEAM

Rick Rijnbeek

Nvm-makelaar, Taxateur en Eigenaar

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij in regio Leiden, Alphen aan den Rijn en gemeente Rijnwoude. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik met veel plezier in Leiderdorp.

Robert Urlus

K-RMT

Na ruim 12 jaar in o.a. Oegstgeest te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar Leiden. Met veel energie focus ik mij op de aankoop van woningen voor de klanten van ons kantoor. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik in het mooie Noordwijk dichtbij zee en strand.

Martijn

K-RMT

Martijn is geen onbekende in de Leidse makelaardij. Met ruim 7 jaar ervaring, veel bouwkundige kennis (zijn vader is aannemer) en een groot netwerk in de stad, is hij sinds de zomer van 2020 een waardevolle toevoeging aan ons team. Martijn woont met zijn vriendin in Leiden.

Bianca Klootwijk

Office Manager

Als Office Manager bij Hypodomus Rick Rijnbeek ontzorg en adviseer ik onze klanten en mijn collega’s bij de verkoop en/of aankoop van hun woning.

Madelon Werkhoven

Medewerker Binnendienst

Sinds 1989 ben ik werkzaam binnen de makelaardij. Ik geniet ervan om mensen zo goed mogelijk te begeleiden bij en te informeren over alles wat te maken heeft met verkoop- en/of aankoop van een woning.

Kevin

Medewerker Binnendienst

Sinds de zomer van 2020 heeft Kevin ons team versterkt als medewerker binnendienst. Kevin vindt het heel leuk om het administratieve deel van de verkoop/aankoop van een woning in goede banen te leiden. Hij is een graag gehoord aanspreekpunt van ons team. Als voormalig competitie bowler, weet hij als geen ander hoe hij moet samenwerken in een team. Hij woont in Voorschoten.

home
100+
Verkocht
Asset 1
30+
Aangekocht
comment
130+
Reviews
eye
49
Actueel aanbod