4.8 sterren uit 6 reviews

De makelaar was in alle opzichten goed. Rick is als makelaar zeer toegankelijk. Hij kent de markt en verstaat zijn vak. Ook als je het afzet tegen een gewillige markt, is zijn inzet bijzonder goed.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitmuntend geholpen ben, goede service, duidelijke en snelle communicatie en persoonlijk gericht bij de bezichtigingen. Ik zou Rick Rijnbeek zeker aanbevelen.
Met Rick Rijnbeek - Hypodomus Leiden - zéér positieve ervaringen. Kent de markt, deskundig, behulpzaam en niks is hem teveel! Kortom, alles in huis wat je van een goede makelaar verwacht! Wij kunnen hem van harte aanbevelen!
Rick gaf het vertrouwen dat ik alles uit handen kon geven. Ik hoefde nergens naar om te kijken. Hij had het allemaal super geregeld, van fotograaf tot bezichtigingen. Echt heel fijn!
Binnen een maand mijn appartement verkocht en een nieuwe woning gekocht in Leiden met hulp van Rick Rijnbeek. Begreep goed wat we wilden. Flexibel en korte communicatielijnen. Een deskundige makelaar die plezier heeft in zijn werk. Geen minpunten, dus heel on-Nederlands een verdiende tien!
Vlotte onderhandelingen prima advies, waardoor we het vurig gewenste appartement ook hebben kunnen kopen ondanks enorme belangstelling voor de best mogelijke prijs

Wil je meer referenties lezen?
We verwijzen je graag naar onze referenties op funda.nl