HUIS VERKOPEN

ZO GAAN WE TE WERK

Wij vinden dat we als makelaar van toegevoegde waarde moeten zijn tijdens een verkooptraject. Alles rondom de verkoop van jouw huis moet van hoog niveau zijn, van de foto’s tot de uiteindelijke afhandeling. We nemen je alles uit handen en doen dat op een eigentijdse manier met maximale aandacht. Een huis verkopen is tenslotte maatwerk!

We verzorgen de waardebepaling van je woning, helpen je huis verkoopklaar te maken en zorgen voor de presentatie naar potentiële kopers via onder meer Funda, social media en natuurlijk onze eigen website. Ook bij de prijsonderhandelingen en de juridische afhandeling spelen we een grote rol. Zo kun jij je bezighouden met de leuke kanten van het verhuizen.

En de courtage? Die bepaal jij zelf, gebaseerd op jouw tevredenheid! Je leest er hier meer over.

Klinkt goed? Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een oriënterend gesprek of we komen bij je langs. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

WAARDEBEPALING

Wat is mijn huis waard? Dat is vaak één van de eerste vragen wanneer je jouw huis wilt verkopen. We komen graag vrijblijvend, en natuurlijk geheel kosteloos, bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Geen gouden bergen, maar een duidelijk en realistisch advies over de vraag- en verwachte opbrengstprijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

In de huidige markt wordt er steeds meer voor gekozen om eerst een nieuwe woning aan te kopen, voordat de huidige woning in de verkoop gaat. Om toch alvast het (financiële) plaatje compleet te maken komen we ook in het eerste stadium al bij je langs, zodat je alvast weet met welke verkoopprijs je rekening kunt houden. Uiteraard kunnen we je helpen met zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van de huidige.

OPEN HUIS

Bij Hypodomus Rick Rijnbeek geloven we in persoonlijke afspraken, in plaats van een Open Huis. Zo hebben we alle tijd voor de potentiële koper en kan deze in alle rust het huis bekijken en de nodige vragen stellen. Zo behaal je, wat ons betreft, het maximale resultaat met tevredenheid voor beide partijen.

Natuurlijk is het organiseren van een Open Huis, indien gewenst, geen enkel probleem. Hypodomus Rick Rijnbeek rekent hiervoor geen extra kosten. Ook nemen we deel aan de NVM Open Huizen Dag, een kans om jouw woning onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

WAARDEBEPALING OF TAXATIE?

Het kan wat verwarrend zijn, maar een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een waardebepaling geeft je informatie over de verwachte verkoopwaarde en een vraagadviesprijs, beide nodig om een huis in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig voor de financiering van een nieuwe woning en van invloed op de hypotheek die u hiervoor kunt afsluiten.
Meer informatie over taxatie.