Specifieke Omschrijving

Oosterkerkstraat 60 te Leiden

De Singeltoren bij de Meelfabriek in Leiden is een nieuw te bouwen woontoren van 45 meter hoog met daarin 30 appartementen en 2 penthouses. Met een appartement in de Singeltoren wordt u eigenaar van een stuk skyline van Leiden. De ramen lopen van vloer tot het hoge plafond en zorgen voor een grandioos uitzicht over de prachtige stad en de Zijlsingel.

Een moderne, strakke detaillering van beton, glas en aluminium geeft de toren een eigen identiteit de zich naadloos voegt bij het industriële karakter van De Meelfabriek. Ruime verdiepingshoogtes (2.75 m) en een hoogwaardige afwerking geven de toren een luxe, internationale uitstraling. Er is gekozen voor duurzame materialen en zeer energiezuinige installaties, zoals duurzame warmtepomptechniek in combinatie met vloerverwarming. Rendementen tot 600% zijn met deze installaties mogelijk. Daarnaast is gekozen voor warmteterugwinning uit de mechanische afzuiglucht van de appartementen en ook de energie uit het warm douchewater wordt benut. Op het gebouw zijn zonnepanelen opgenomen waardoor de energiezuinige LED-verlichting in de algemene ruimten kan worden voorzien van stroom.

De toren wordt opgetrokken uit een zelfdragende betonnen kern met dragende gevelkolommen. Hierdoor hebben de binnenwanden geen dragende functie en kunnen kopers de appartementen in grote mate zelf indelen. Een, twee of drie slaapkamers, een dichte keuken of een extra grote open woonkamer; het is allemaal mogelijk. Om het appartement af te werken naar de wensen van de kopers zijn ruime stelposten opgenomen. Voor het leveren, plaatsen en aansluiten van de keuken een bedrag van € 15.000,-, voor levering sanitair € 6.000,- en voor aankoop van de wand- en vloertegels in badkamer en toilet € 50,- per m2.

Brengt u een bezoek aan ons kantoor voor een persoonlijke toelichting?
Verdere informatie over het project en het gebouw Singeltoren kunt u ook terugvinden op de projectwebsite van De Meelfabriek (www.demeelfabriek.nl)

Lees de volledige omschrijving

Details

Overdracht
StatusOnder bod
vraagprijs€ 525.000,- k.k.
Bouwvorm
Soort objectappartement
Soort appartementportiekflat
Open portiekNee
VVE checklist aanwezigJa
Bouwjaar2021
Bouwvormnieuwbouw
Liggingaan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht, open ligging
Indeling
Woonoppervlakte95 m2
Inhoud285 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Woonlaag appartement8
Aantal woonlagen appartement1
Aantal verdiepingen1
Energie
EnergieklasseA++
Energielabel einddatum19-07-2029
Soorten warm waterelektrische boiler eigendom
Isolatievormenvolledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuintypengeen tuin
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand7 m2
Bergruimte
Schuur / Bergingbox
Voorzieningen
Voorzieningentv kabel
Parkeergelegenheid
Garageparkeerkelder, parkeerplaats
Dak
Garageplat dak
Overig
Permanente bewoningJa
Onderhoud binnenuitstekend
Onderhoud buitenuitstekend
Huidig gebruikWoonruimte
Huidige bestemmingWoonruimte
Begane grond of flattoilet, berging, balkon, wasruimte, hal